Kriminalistička ekspertiza

ISTRAGE


 

Forenzički pregled je specifična studija dokaza, raznih supstanci ili drugih materijala u građanskim i krivičnim predmetima, sa ciljem identifikacije ili rešavanje posebnih pitanja.

  Za pregled, naši stručnjaci koriste širok spektar alata i metoda, kao što su:

  • Fizička i tehnička istraživanja;
  • Hemijska i biološka ispitivanja;
  • Fotografske studije, itd.
  • Upotreba savremenog softvera u radu, zajedno sa snažnom kompjuterskom opremom, osigurava efikasnu implementaciju svih procedura u kratkom vremenu i jasnu analizu dobijenih podataka.

  Usluge kriminalističke ekspertize

Forenzički pregledi su među najtraženijim, zasnovani na realnosti svakodnevnog života, a posebno na sudskoj praksi. Stručnjaci naše detektivske agencije vrše sledeće vrste ekspertize:

  • Forenzičko ispitivanje konkretnog rukopisa, koje omogućava identifikaciju osobe koja je ostavila potpis ili tekst, kao i identifikaciju okolnosti koje su pratile pisanje teksta ili brojeva u različitim uslovima;
  • Tehnička i forenzička studija neophodne dokumentacije za određivanje početnog sadržaja papira, kao i prisustvo korekcija, brisanja ili veštačenje starosti i još mnogo toga;
  • Trasološki pregled koji može odgovoriti na pitanja u vezi sa ljudskim, životinjskim ili mehaničkim tragovima koji su ostavljeni na području istraživanog područja. Pored toga, u okviru ove procedure vršimo identifikaciju vegetacije i zemljišta, kao i fragmente tkivnog materijala;
  • Ispitivanje otisaka prstiju ili identifikacija otiska prsta;
  • Balistička ekspertiza da odgovori na pitanja o vrsti upotrijebljenog oružja, pravcu snimanja i udaljenosti na kojoj je ispaljeno;
  • Portretno forenzičko ispitivanje, sposobno da utvrdi identitet osobe na različitim fotografijama; *Ispitivanje hladnog oružja.

Svi klijenti naše detektivske agencije mogu biti sigurni u potpunu povjerljivost i profesionalan pristup naših stručnjaka u rešavanju problema bilo koje složenosti.

  NARKOMANIJA

Detektivska agencija SPINNE za Vaše potrebe može uspešno organizovati i sprovesti testiranje na narkotike najsavremenijim metodama i sredstvima. Pored testiranja, naši detektivi u saradnji sa centrom za prevenciju narkomanije iz Beograda imaju veliki uspeh u programu socijalizacije zavisnika.

  KRAĐE

Ukoliko smatrate da ste izloženi unutrašnjim krađama, najčešće se radi o unutar porodičnom podkradanju, najbolje rešenje je da Vam pomogne naša agencija. Izvršioci su najčešće Vama bliske osobe i zato je najbolje da sami procenite koje ćete mere preduzeti nakon otkrivanja izvršioca.

Mi ćemo, pored prikupljanja validnog dokaznog materijala, istražiti i motive izvršioca, jer se neretko iza ovakvih dela kriju materijalne potrebe radi nabavke narkotika ili je lice izloženo pretnjama, iznudi ili uceni.