Poligrafsko testiranje

“DETEKTOR LAŽI”


 

  Poligraf – “DETEKTOR LAŽI” je sofisticiran, kompleksan aparat koji je u mogućnosti da istovremeno registruje i beleži više fizioloških reakcija koje nastaju prilikom ispitivanja.

  Pitanja koja se postavljaju su posebno sastavljena od strane kriminologa sa dugogodišnjim iskustvom u MUP-u.

  Ako lice pokuša da saktije istinu i ne pruži tačan odgovor na određena pitanja, registruju se reakcije perifernog nervnog sistema koje nije moguće kontrolisati (PROMENE DISANJA, KRVNOG PRITISKA, UBRZAVANJE PULSA, POJAČANO ZNOJENJE… )

Situacije koje su Vas dovele do našeg sajta mogu biti potpuno različite. Ponekad se čini da je situacija previše komplikovana, a ponekad i beznadežna, da počinjete da očajavate i gubite nadu. Okolnosti slučaja mogu biti tako delikatne i intimne da se ne usuđujete da preduzmete korak da biste dobili pomoć.

U većini slučajeva, pribegavanje nezavisnim stručnjacima trećih strana može biti pravi put koji će dovesti do visokih rezultata i spasiti Vas od nepotrebnih briga. U uslovima zakonskih ograničenja pri prijemu i korišćenju ličnih podataka, naša agencija je razvila metode i iskustvo u obezbeđivanju bezbednosti i dobijanju potrebnih informacija korišćenjem pravnih metoda i tehničkih sredstava poligrafa.

Pored uobičajenih detektivskih metoda, koristimo i poligraf (detektor laži), koji nam omogućava da pouzdano 100% identifikujemo slučajeve mita, krađe, zloupotrebe. Prepreke na detektoru laži (poligrafu) će pomoći i prilikom nadzora nad osobljem ili odabiru osoblja, identifikujući sa apsolutnom tačnošću alkoholičare i osobe zavisne od droge koje imaju krivični dosije ili negativnu biografiju, za razliku od preporuka i baze podataka Ministarstva unutrašnjih poslova, koje ne mogu dobiti informacije o datim građanima.

Poligrafski i porodični konflikti su korisni, prolazak poligrafskog testa od strane supružnika će pomoći da se eliminišu činjenice i sumnje, identifikuje preljuba i donese ispravna odluka na osnovu pouzdanih, objektivnih, matematički verifikovanih informacija, a ne buke glasina, tračeva, pretpostavki i subjektivnog mišljenja.

Poznavanje istine nije uvek prijatno, ali uvek korisno. Ovo se ne odnosi samo na preljubu ili tinejdžersku zavisnost. Zar nije poželjno da budete sigurni da unajmljujete poštenog privatnog vozača, iskreno ljubaznu dadilju, domaćicu koja neće zadirati u vaše porodične srebrne kašike?

Jednako je važno i uverenje da vas niko ne može izdati.