Provera objekata i automobila na ozvučenja

OTKRIVANJE SKRIVENIH UREĐAJA


 

Danas je trend dobijanja informacija od strane bilo koga, uključujući i ilegalno. Poslovni rivali, supružnici koji sumnjaju u svoju drugu polovinu, sumnjaju u izdaju. Prevaranti i specijalne službe, svi gledaju okolo i slušaju. Da bi Vas držali pod kontrolom, prislušivači su instalirani u kancelarijama, stanovima i automobilima.

Kako izbjeći potpuni nadzor i čuvati vaše tajne netaknute? U našoj agenciji možete naručiti pronalaženje prisluškivača!

Vaše tajne će ostati samo vaše!

Sumnjate da Vas posmatraju, dok se telefon prisluškuje? Ne gubite vreme, kontaktirajte nas! Koristeći specijalnu opremu, naši iskusni stručnjaci brzo, pažljivo, bez privlačenja previše pažnje, pregledajće vaš dom, kancelariju ili automobil, kompletirajući kompletan spektar neophodnih aktivnosti pretraživanja.

  Uz potpunu diskreciju, naš tim će uraditi:

  • detaljnu vizuelnu inspekciju prostorija ili vozila;
  • pregled električnih instalacija i komunikacijskih linija u kancelarijama, stanovima, privatnim kućama;
  • proveru unutrašnjosti automobila, stambenih prostorija, kancelarijskih ormara ili sala za sastanke sa profesionalnom opremom za pretraživanje koja može otkriti sve postojeće greške;
  • demontiranje pronađenih uređaja za slušanje.

Ne dajte šansu nekome ko nije proveren!

  Otkrivanje skrivenih uređaja za presluškivanje

Počele su da dolaze informacije o vašim postupcima: gde ste bili, sa kim ste se sreli, sa kim i o čemu ste razgovarali, dok ste sigurni da nije bilo svedoka vaših postupaka? U ovom slučaju, postoji nekoliko opcija za curenje informacija.

  Prvo: putem uspostavljanja spoljašnjeg nadzora nad vama.

U ovom slučaju, “Odluka o detektivskoj agenciji” će vam pomoći – ona ​​će se voditi kontra operacijom i otkriti prisustvo nadzora.

  Drugo: moguće je da su uređaji za slušanje i eventualno skrivene video kamere instalirane u vašoj kancelariji, stanu ili na drugom mestu vaše lokacije.

Tehnički stručnjaci „SPINNE„  sa 100% garancijom identifikovaće i eliminisati kanale curenja poverljivih informacija putem prisluškivanja.

  I treće: nemoguće je isključiti da se kanal curenja informacija nalazi u vašem automobilu, jer ga često možete koristiti za održavanje sastanaka izvan kancelarije, kao i da možete slobodno komunicirati na mobilnom telefonu i biti sigurni da vas niko ne čuje.

Možemo da proverimo vašu kancelariju i automobil I proveriti sve mogućnosti za prisluškivanje, snimanje i prenošenje uređaja.